BOTCRAFT

Komplex chatbot

Miért komplex?

A standard chatbottal ellentétben a komplex chatbot sokkal többre képes. A standard chatbot képességei tovább bővíthetőek olyan üzleti logikával, amivel akár árfolyamot is kalkulálhat a chatbot. Ilyen képességekkel van felruházva Crypto-X is. 

A komplex chatbot képes online keretek között szinte bármilyen programot futtatni a háttérben. Legyen szó receptkönyvről vagy videó tudásbázisról, asztalfoglalásról vagy időjárás jelentésről, webshop vásárlásról vagy havidíj előfizetésről, egy komplex chatbot képes megoldani mindezt úgy, hogy a felhasználói felület nem egy honlap, hanem egy élő személy segítségének érzetét kelti abban a környezetben, amit már régóta ismer.

Mik lehetnek ezek a feladatok?

WEBSHOP

Bármilyen hihetetlen, egy chatbot képes a webshopod is kezelni. Na persze nem fog helyetted a postára menni, de a vevőidet el tudja érni Messengeren keresztül, ahol értesíti a legújabb vagy akciós termékeidről. A bot kilistázza a kiválasztott elemeket és a felhasználót közvetlenül landoltatja a webshopod termékoldalán.

KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS

Szeretnél belevágni egy vállalkozásba, de nincs információd? Túl költséges egy összetett piackutatás, és az eredménye sem visszakövethető? A chatbot interaktívan kommunikál, melyet valós időben követhetsz, így akár a megfelelő pillanatban közbeléphetsz, hogy még pontosabb képet kapj a leendő vevődről.

WORDPRESS

Kevés a látogatód a Wordpress oldaladon? Most indítottad és az Adwords hirdetések nem hozzák az elvárt számokat? Támogasd meg honlapod egy chatbottal, amin keresztül a legfrissebb cikkeid, vagy akár a teljes honlapod tartalmát is lekérhetik. Legyen a chatbot az első lépés a honlapod felé és a látogatási statisztikáid meglódulnak!